Drupal workshop

DAW cycle (Web application development) We are doing a training workshop on Drupal, a web content management tool. The training teaches the Drauta, Granollers with a company that co·We work long.

World Skills AbuDhabi2017

The alumne Oscar Latorre 2n ASIX, Supervised by Professor Roger Sánchez, desprès d’haver quedat en primer lloc a les fases catalana CatSkills i espanyola SpainSkills està participant al mundial World Skills.

A young AbuDhabi found 59 countries to participate in 51 various skill competitions.

The specialty is that participates Oscar Management Systems and Networks.
Every day put a different challenge to be solved in a given time.
It has already passed the first challenges, ànims i a seguir endavant.

read more

Sortida Barcelona Games World

El passat divendres 6 d’octubre els alumnes de segon de SMX (sistemes microinformàtics i xarxes) van fer una sortida al Barcelona Games World, a la fira de Barcelona.
El Barcelona Games World és una de les fires de referència a nivell mundial dedicades al món dels videojocs. Allà els alumnes van poder provar les últimes novetats tecnològiques d’aquest món i assistir a la presentació dels videojocs d’imminent sortida al mercat. També tenien presència les entitats de formació en màsters de videojocs que oferien informació sobre les sortides professionals en aquest mercat laboral.
En el marc de la fira, s’oferien també una sèrie de taules rodones i xerrades referents a les sortides professionals en videojocs, les trajectòries a seguir per a poder dedicar-s’hi i d’altres sobre l’aplicació de tècniques de jocs a l’educació (l’anomenada Gamificació o millor dir Ludificació).

read more

Convocatòria a una aturada de país el dimarts dia 3 October

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia d’ahir, i en el marc de la

Dimarts dia 3 d’octubre l’institut romandrà tancat per aturada social.

Condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Expressem la solidaritat i l’afecte a totes les persones ferides i desitgem que es recuperin ben aviat.

Constatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la comunitat educativa, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió.

Advisory Service: llistat d’admesos (setembre 2017)

All persons who have submitted the application·licitud pel servei d’ASSESSORAMENT de l’experiència laboral han estat admeses.

El termini per formalitzar la inscripció al servei, presentació de la documentació i pagament del preu públic és of 5 to the 10 October 2017, inclusive.

Documentació a presentar a la secretaria de l’institut:

  • Full d’inscripció al servei d’assessorament
  • Resguard del pagament del preu públic (60€)

Horari d’atenció al púlbic de Secretaria:

Mornings: dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h

Evenings: Monday and Tuesday 16:00 a 18:30 h / Wednesday and Thursday 16:00 a 17:00 h

SERVEI D’ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT: OFERTA DE PLACES CURS 2017-18

S’oferten 6 places per cadascun dels cicles següents:

Family Administration and Finance,,ca,Administrative management CFGM,,ca,CFGS Administration and Finance,,ca,Family of trade and marketing,,ca,Commercial activities CFGM,,ca,International trade CFGS,,ca,CFGS Management sales and commercial spaces,,ca,CFGS Transport i logística,,en,Family of Informatics and Communications,,ca,CFGM microcomputer systems and networks,,ca,CFGS systems information network,,ca,CFGS Application Development platform,,ca,CFGS Web Application Development,,ca,distributions curriculum,,ca,Family Administration and Finance,,ca

CFGM Gestió administrativa

CFGS Administració i finances

Família de comerç i màrqueting

CFGM Activitats comercials

CFGS Comerç internacional

CFGS Gestió de vendes i espais comercials

CFGS Transport i logística

Família d’Informàtica i comunicacions

CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes

CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxes

CFGS Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

CFGS Desenvolupament d’aplicacions web