Advisory Service and Recognition of learning acquired through work experience (2022-2023)

Sol·Applications Advice:

The period for the sun·applications is 17 to the 24 September 2022

The sun·The advisory service must be carried out in person.

calendar advice 2022-2023

Full sun·application Advice

 

Sol·Recognition Applications:

The period for the sun·applications is from 1 to 15 October 2022

The sun·Recognition service must be carried out in person.

October Calendar recognition 2022

Full Sun·application service recognition

Visit to the Marenostrum supercomputer – 1r d’SMX

Monday 30 de Maig els alumnes de primer d’SMX hem visitat el Mare Nostrum, one of the most powerful supercomputers in Europe and is physically located inside the chapel of the Girona Tower, al BSC Barcelona Supercomputing Center.
More than 700 experts and professionals in research and development, participating in major European high-performance computing initiatives. Among the projects that have been explained to us are those of big data and simulation to make climate predictions, improve engine performance and aerodynamics, estudi de genomes i molècules per entendre com es desenvolupen diferents enfermetats i colaborar en el desenvolupament de vacunes per el VIH o el Coronavirus.
El lloc és espectacular: entre els moderns edificis i el jardí del BSC i ha la capella Girona, i tot el seu interior està ocupat per el superordinador: disposat en corredors observem la refrigeració, les torres d’emmagatzemament i les unitats de procés, que en aquest cas estan interconnectades per més de 100 Km of fiber optics and they can work together as if they were a single machine.

To see more photos of the outing go here.

 

Projecte RV DIDACTICA

Aquest mes d’abril hem arrencat el projecte RV_Didáctica: Aulas inalámbricas (WIFI 6) para Realidad Virtual, y aplicativo NO CODE para desarrollo sencillo de contenidos colaborativos.

El proper curs gaudirem al nostre institut d’una aula totalment immersiva per a experiències RV.

For more information go to the following link.

Jornada d’FP DUAL 2022

Today 11 May 2022 hem assistit a la Jornada d’FP DUAL, una oportunitat per a les empreses, ha sigut una jornada molt interessant i hem realitzat benchmarking i hem pogut conversar i fer contactes amb els centres de Granollers i amb les empreses que han vingut a la jornada. L’Ajuntament de Granollers ha realitzat un reconeixement a les empreses que tenen alumnat en Dual dels centres educatius de la ciutat de Granollers.

Podeu veure més fotos de la jornada en aquest link.

Sortida de cohesió al Port de Mataró

Monday 9 May 2022 l’alumnat de 2n TIL i 2n GVEC vàrem anar a fer una sortida de cohesió de grup al Port de Mataró, la sortida consistia en remar. Agraïm de tot cor al Club de Rem de Mataró per la seva acollida i per deixar-nos descobrir el rem.

You can see more photos of the exit here.

2GAD students dynamizers in the project “Només d’anada

L’alumnat de 2GAD, Thursday 28 April, va participar en el projecteNomés d’anadacom a dinamitzadors de taules rodones amb alumnes de 4t ESO dels instituts de la ciutat.
El ponent d’avui ha estat en Ousman Umar, escriptor, que ens ha explicat el seu dur viatge per arribar fins a Barcelona.
“…Mi nombre es Ousman Umar. Sé que nací un martes, no sé de qué mes ni de qué año porque en mi tribu eso no importaba. Crecí en la sabana africana. Caminaba siete kilómetros para ir a la escuela. Mi vida era feliz y sencilla, hasta que un día, entre juegos, vi un avión volar. Desde ese momento quise ser piloto, ingeniero, todo menos lo que era. La curiosidad por conocer el mundo me empujó a hacer un viaje sin retorno hacia el País de los Blancos
Una part d’aquest projecte, recull els relats migratoris de moltes persones de la ciutat.
Gràcies a la generositat de l’Ousman a l’explicar la seva història de vida, els nostres alumnes han dinamitzat els posteriors diàlegs entre tot l’alumnat present.
It has been a gift and an enriching experience.
You can see more photos of the project here.