atelier Drupal

Cycle DAW (le développement d'applications Web) Nous faisons un atelier de formation sur Drupal, un outil de gestion de contenu web. La formation enseigne le Drauta, Granollers avec une entreprise qui co·Nous travaillons à long.

World Skills AbuDhabi2017

L’alumne Oscar Latorre de 2n d’ASIX, Encadrés par le professeur Roger Sánchez, desprès d’haver quedat en primer lloc a les fases catalana CatSkills i espanyola SpainSkills està participant al mundial World Skills.

Un jeune AbuDhabi trouvé 59 pays à participer à 51 divers concours de compétences.

La spécialité est que les systèmes de gestion participe aux Oscars et réseaux.
Chaque jour, mettre un défi différent à résoudre dans un temps donné.
Il a déjà passé les premiers défis, ànims i a seguir endavant.

En savoir plus

Sortida Barcelona Games World

El passat divendres 6 d’octubre els alumnes de segon de SMX (sistemes microinformàtics i xarxes) van fer una sortida al Barcelona Games World, a la fira de Barcelona.
El Barcelona Games World és una de les fires de referència a nivell mundial dedicades al món dels videojocs. Allà els alumnes van poder provar les últimes novetats tecnològiques d’aquest món i assistir a la presentació dels videojocs d’imminent sortida al mercat. També tenien presència les entitats de formació en màsters de videojocs que oferien informació sobre les sortides professionals en aquest mercat laboral.
En el marc de la fira, s’oferien també una sèrie de taules rodones i xerrades referents a les sortides professionals en videojocs, les trajectòries a seguir per a poder dedicar-s’hi i d’altres sobre l’aplicació de tècniques de jocs a l’educació (l’anomenada Gamificació o millor dir Ludificació).

En savoir plus

Convocatòria a una aturada de país el dimarts dia 3 Octobre

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia d’ahir, i en el marc de la

Dimarts dia 3 d’octubre l’institut romandrà tancat per aturada social.

Condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Expressem la solidaritat i l’afecte a totes les persones ferides i desitgem que es recuperin ben aviat.

Constatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la comunitat educativa, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió.

Service consultatif: liste autorisée,,ca,septembre,,ca,la demande de l'expérience de travail des services de conseil,,ca,ont été acceptés,,ca,La date limite pour le service d'inscription,,ca,présentation des documents et le paiement de l'argent public est,,ca,Documents à soumettre au secrétariat de l'Institut,,ca,consultatif des services d'inscription,,ca,La preuve de paiement du prix public,,ca,Secrétariat Heures d'ouverture,,ca,Du lundi au vendredi,,ca,Les parents Réunions cycles de formation de niveau intermédiaire,,ca,CONSEILS ET RECONNAISSANCE DE SERVICE,,ca,OFFRE DE PLACES COURS,,ca,S'oferten,,hr,endroits pour chacun des cycles suivants,,ca,des conseils d'application service doit se faire en personne au bureau de secrétaire,,ca,calendrier assessorament_2017-18,,ca (setembre 2017)

Toutes les personnes qui ont présenté la demande·licitud pel servei d’ASSESSORAMENT de l’experiència laboral han estat admeses.

El termini per formalitzar la inscripció al servei, presentació de la documentació i pagament del preu públic és de 5 à l' 10 Octobre 2017, inclusive.

Documentació a presentar a la secretaria de l’institut:

  • Full d’inscripció al servei d’assessorament
  • Resguard del pagament del preu públic (60€)

Horari d’atenció al púlbic de Secretaria:

Mornings: dilluns a divendres de 10:00 un 13:00 h

Soirées: Lundi et mardi 16:00 un 18:30 h / Mercredi et jeudi 16:00 un 17:00 h

SERVEI D’ASSESSORAMENT I RECONEIXEMENT: OFERTA DE PLACES CURS 2017-18

S’oferten 6 places per cadascun dels cicles següents:

Família d’administració i finances

CFGM de gestion administrative,,ca,SGFC Administration et finances,,ca,Famille du commerce et de marketing,,ca,Les activités commerciales CFGM,,ca,SGFC commerce international,,ca,CFGS ventes et gestion des espaces commerciaux,,ca,SGFC Transport i Logística,,en,Famille de l'informatique et des communications,,ca,systèmes de micro-ordinateurs et réseaux CFGM,,ca,systèmes SGFC réseau d'information,,ca,plate-forme de développement d'applications SGFC,,ca,Développement d'applications Web SGFC,,ca,programme des distributions,,ca,Administration et finances famille,,ca,CFGM de gestion administrative,,ca

CFGS Administració i finances

Família de comerç i màrqueting

CFGM Activitats comercials

CFGS Comerç internacional

CFGS Gestió de vendes i espais comercials

CFGS Transport i logística

Família d’Informàtica i comunicacions

CFGM Sistemes microinformàtics i xarxes

CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxes

CFGS Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

CFGS Desenvolupament d’aplicacions web