Dos grups de l’institut al mSchools App Awards 2016

mschools20161El matí del passat dissabte 4 de juny, dos grups de l’institut defensaven la seva app al mSchools App Awards 2016. Durant tot aquest any, l’alumnat dels cicles de grau mitjà ha participat en el programa mSchools, que pretén que l’alumnat assoleixi habilitats digitals mitjançant la programació d’apps per a dispositius mòbils, amb entorns d’usuari per a no-programadors.
mschools20162
L’Alba Perez Peinado, d’ACO i l’Emilian Cesar Ivan d’SMX presentaven l’app “Geomaps Game”, un joc de preguntes i respostes sobre geografia.
(web de l’app: http://albaperezpeinado.wix.com/misitio#!blank/c1vw1).
mschools20164
El Pedro Jurado Castillo, el Sergio Cañas Garzo i el Víctor Auyanet Vilabella, tots tres d’SMX, presentaven l’app “Make Quiz and Take Quiz”, una app per a crear jocs de preguntes i respostes.
(web de l’app: https://sites.google.com/site/mktkquiz/)
mschools20163
mSchools App Awards és la culminació del programa mSchools de la Mobile World Capital: Barcelona, que organitzen conjuntament del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la GSMA, l’associació mundial d’operadores de telefonia mòbil.

Els mSchools App Awards 2016 van entregar-se aquest dissabte a l’Auditori de Barcelona. L’acte va ser presidit per la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, pel director general de la Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls, i per John Hoffman, conseller delegat de la GSMA.