Students CFGM commercial activities involved in the preparation of the revitalization of the square of the Church on the Open Night,,ca,Students from the 2nd CFGM commercial activities are preparing the revitalization of the church square in the activities held during the Granollers Center as the reason for the Open Night,,ca,PROPER,,es,March,,ca,To carry out this project,,ca,students have received advice from the GRA,,ca,i Gran Centre,,en,Pre-Vocational Training,,ca.

Els alumnes de 2n del CFGM d’Activitats Comercials estan preparant la dinamització de la plaça de l’Església dins de les activitats que es durant a terme al Centre de Granollers com a motiu de l’Open Night, el proper 31 de Març de 20:00 a 24:00h.
Per poder portar a terme aquest projecte, els alumnes han rebut assessorament per part del GRA, i Gran Centre.

Fa unes setmanes uns 15 alumnes van visitar el GRA, equipament juvenil, on van realitzar un taller de dinamització d’idees amb en Toni Cobos, responsable de programes de joventut de l’Ajuntament de Granollers. Una vegada van començar a plasmar aquestes idees i el projecte va agafar forma, vam rebre la visita de la Judith Benet, gerent dinamitzadora de Gran Centre, que els hi va realitzar una sessió d’assessorament sobre com s’ha de muntar un projecte d’aquestes característiques. Amb ella van venir dos responsables de l’empresa Insoled, de Barberà del Vallès, que es dedica a la tecnologia LED per tal de explicar els alumnes com funciona el patrocini d’esdeveniments per part d’una empresa i van assegurar la seva participació amb nosaltres.


La proposta per part dels alumnes consisteix en espectacles de dansa, arts marcials, màgia i música durant les quatre hores que dura l’esdeveniment.