III Jornades d’emprenedoria i empresa

La setmana passada, del 28 de maig a l’1 de juny van tenir lloc les III Jornades d’Emprenedoria i Empresa de l’Institut Carles Vallbona de Granollers, dirigida als alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i Activitats Comercials.
Les Jornades van ser tot un èxit, començant el dilluns 28 de maig amb la presentació del Repte de Com Dinamitzar la Roca Village. Després de presentar el repte als alumnes, van venir els de Can Muntanyola, on ens van explicar com fer un pla d’empresa. Seguidament els de l’Associació Mundus, van fer uns tallers de dinamització de grups molt divertits on els alumnes van disfrutar molt.
El dimarts 29 de maig, vam fer una sortida i vam poder visitar Mataró Park, on els alumnes van poder observar diferents opcions de com dinamitzar la Roca Village, i a continuació vam anar a veure la Roca Village, on els participants del repte van poder veure on podrien col·locar la seva idea de negoci, i van poder fer diferents preguntes als usuaris.
El dimecres 30 de maig, vam tenir una xerrada de l’Empresa Mas Service, on ens van poder explicar un model d’empresa molt diferent i innovador, i els alumnes van poder agafar idees. Després de la xerrada els grups de treball van acabar de preparar el repte.
El dijous 31 de maig, vam tenir una xerrada de l’Empresa Àgora, que va ser molt interessant pels alumnes. Aquestes 2 xerrades d’empresaris ens les van facilitar des de PIMEC del Vallès Oriental. A continuació els alumnes van fer les presentacions de les diferents propostes de Com Dinamitzar la Roca Village, i van haver-hi projectes molt interessants.
Finalment, l’1 de juny, els alumnes van anar a Port Aventura per donar per finalitzades les jornades d’emprenedoria i empresa i els curs 2017/2018.

Podeu veure més fotos de les jornades aquí.