La propera setmana fem el concurs de modding

modding_1314_1MODDING PC

Cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes

El modding d’un PC consisteix en la modificació estètica o funcional, pot modificar-se sols el maquinari o sols el programari o les dues coses, sempre amb la finalitat d’obtenir més rendiment i ser visualment més atractiu.

En el Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, i dins del mòdul de Muntatge i manteniment d’equips, tenim la Unitat Formativa 4: Noves tendències de muntatge, on el currículum ens proposa avaluar la presència de la personalització de PC (modding) com a corrent alternatiu a assemblatge d’equips microinformàtics.

Amb la finalitat de fer l’aprenentatge molt pràctic i el més similar possible amb el que es trobaran al món empresarial, proposem als nostres alumnes que portin un PC antic, si no funciona el reparen, desprès i li fan passar dos proves diferents de benchmarking, i a partir d’aquí potenciem l’esperit constant d’innovació, els alumnes tenen que desmuntar l’ordinador i tornar-lo a muntar en un nou entorn completament diferent.

Com que els resultats són espectaculars, i amb la finalitat de compartir la feina feta amb tot el centre per Sant Jordi s’organitza un concurs de modding, on tot el centre participa a triar els millors projectes. La tria es fa votant a través del Twitter del centre @ICarlesVallbonamodding_1314_3

modding_1314_2