Selecció d’alumnes per activitats Erasmus+ “The new literacy set” al gener

erasmusflagfundEn el marc del projecte Erasmus+ The New Literacy Set que estem duent a terme amb Croàcia i Itàlia, seleccionarem 10 alumnes per participar als tallers d’informació. Aquesta vegada el nostre institut acollirà 10 alumnes de Zagreb i 10 de Montefiascone per participar, juntament amb aquests 10 alumnes nostres, als tallers que tindran lloc la setmana del 9 al 13 de gener de 2017.

Durant aquesta setmana els alumnes seleccionats no assistiran a les classes normals sinó que cooperaran amb els companys croats i italians a les activitats organitzades per l’equip del projecte i els professors visitants. Aquestes activitats, que es realitzaran a l’espai co-working i biblioteca, inclouen metodologies innovadores, com eines TIC, treballs en grup, gamificació, entre d’altres. També es preveuen activitats lúdiques algunes tardes.

Les activitats estaran enfocades a l’informació: com cercar informació, saber llegir un mapa, interpretar gràfics, generar informació on-line, entre d’altres. Totes les activitats es realitzaran en anglès.

Per la selecció d’alumnes es tindrà en compte, per aquest ordre:

  • l’edat, que ha d’estar compresa entre 14 i 18 anys
  • l’actitud de l’alumne
  • el coneixement de l’anglès
  • els resultats acadèmics
Especialment el projecte té planificat incloure alumnes amb Necessitats Educatives Especials.
Per això es confia en els equips docents d’ESO, BAT i grau mig, qui són qui coneixen millor els alumnes al seu dia a dia a les classes.Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb el vostre tutor/a.
Us adjuntem un enllaç de la notícia de l’estada a Zagreb, on vam treballar activitats de comunicació: http://iescarlesvallbona.cat/index.php/227-una-setmana-a-zagreb, així com algunes fotos.

erasmus161erasmus162erasmus163

Us deixem també un enllaç al blog del projecte.

Així com les pàgines de Facebook:
https://www.facebook.com/intercanvis.institutcarlesvallbona
https://www.facebook.com/NewLiteracySet/?fref=ts

i Twitter: https://twitter.com/IntVallbona

Per últim trobareu aquí un vídeo resum.