Tallers Eines 2.0 i Appinventor per a professors italians

app222El passat dimecres 9 de març l’institut va acollir un grup de professors italians qui estaven interessats en la nostra metodologia de treball i volien conèixer de primera mà com ens organitzem a l’institut. Els professors italians venien gràcies a una beca Erasmus+ KA1 ICT CHALLENGES IN LEARNING MOBILITY gestionada per la SCUOLA CENTRALE FORMAZIONE i amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

app1

Després de l’èxit dels tallers desenvolupats el passat desembre al nostre institut amb un grup d’estudiants i professors de Croàcia (http://fpvallbona.iescarlesvallbona.cat/croatian-students-and-teacher-in-our-school/), els vam oferir, juntament amb una presentació de l’institut:

  • Taller d’eines 2.0 a càrrec de la professora Olga Schlüter. Enllaç al Prezi
  • Taller d’AppInventor a càrrec del professor Josep M. Valera (amb l’ajut de l’alumna Magalí Crespo del cicle de Sistemes Microinformàtics i Xarxes): http://appinventor.mit.edu/explore/

app33

app6

app5

Aprofitem l’ocasió per agrair també la participació a l’alumnat qui va fer de «coach» durant el taller amb el grup de Croàcia.

app4

Per a més informació:

http://intercanvis.iescarlesvallbona.cat/

https://twitter.com/IntVallbona?lang=es

https://www.facebook.com/intercanvis.institutcarlesvallbona