Xerrada de professionals informàtics

vistaEl passat 10 d’abril els alumnes de CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) i Multiplataforma (DAM) van assistir a la xerrada de professionals informàtics. Els ponents van ser :

1. Jordi Xicota: Empresari, Analista programador i Consultor d’informàtica de gestió: es.linkedin.com/pub/jordi-xicota-barbancho/77/36b/316
2. Jordi Lluís: Consultor tècnic gestió d’ IT at Abast Systems, S.A: es.linkedin.com/pub/jordi-lluís/6/59/502/es

3. David Rojas: Analista funcional/Cap de projecte a Hewlett-Packard

4. Sergi Jançana: Analista Programador PHP

5. Xavier Soler: Consultor SAP a Grifols

D’una forma amena, ens van explicar els estudis o cursos que han realitzat per arribar on són, les seves primeres feines, com han aconseguit contactes i clients, les seves experiències, tant positives com negatives i els projectes actuals on estan treballant. A més a més, es va remarcar la importància de l’esforç, de la formació contínua, de l’anglès, així com els efectes de la crisi i les estratègies de les empreses per sobreviure a dia d’avui. Es va veure que a la informàtica no hi ha un camí establert, ja que cadascú hi ha arribat des de punts diferents i que les sortides per a un informàtic són molt variades. La xerrada, que es va allargar fins a les 3 hores, ha estat molt ben valorada pels assistents, que consideren els contactes amb els professionals molt útils.